SlasiSlasi heeft een flexibel gedreven en enthousiast team dat zijn klanten volledig ontzorgt op het gebied van websites, webshops maken, zoekmachine optimalisatie (SEO), google ads en hosting.  Bij Slasi krijg je een totaal pakket zodat alles wat met jouw website te maken heeft onder één dak zit.

We werken met ons hart en doen meer dan wat van ons verwacht wordt. Als klant sta je altijd op nummer één. We luisteren naar je wensen en bedenken samen hoe onze oplossingen voor jou kunnen werken, zodat jij je kunt focussen op jouw bedrijfsdoelen. 


Onze kracht


  • Luisteren - Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen dat naar  mooie en functionele resultaten.
  • Innovatie - Vernieuwing. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Klantgericht - Je krijgt volledige ondersteuning  
  • Bereikbaarheid -  Voor jou als klant zijn wij altijd bereikbaar.
  • Continue service - We groeien met je mee. Wanneer je later andere wensen hebt doordat je bedrijf groeit, helpen we hier jou verder mee.
  • Out of de box denken - Wij denken met je mee en komen met oplossingen en ideeën zodat jij niet alles alleen hoeft te doen.
  • Creativiteit -  Wij maken mooie websites en bedenken creatieve oplossingen
  • Wij leren zelf ook graag. Dus heb je verbeterpunten, ideeën of andere input? Wij horen het graag en pakken het op.


Onze passie


Onze passie is groeien in ons vakgebied. Ontwikkeling van nieuwe oplossingen waar jij als klant gebruik van kunt maken om je bedrijfsresultaten te verbeteren. 

We houden van nieuwe ideeen en ontwikkelingen. Heb je een nieuwe wens/idee? Dan bedenken wij hoe we dat werkelijkheid laten worden. 

Onze nieuwe ontwikkeling:
Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een app voor android en iphone, waar je gebruik van kunt maken.  Deze app bevat een beheersysteem  waarmee je de informatie van de website en de app  kunt bijwerken.  

OUR BUSINESS VALUEWij verdiepen ons in jouw bedrijf en kijken dan hoe je website jouw business- proces verbetert en automatiseert. 
Wij werken met een eigen CMS systeem, waardoor jouw website aan alle eisen voldoet op het gebied van snelheid, veiligheid, design en SEO.
Alle diensten onder één dak - wij verzorgen alles omtrent jouw website. Van de hosting tot SEO zodat jij alles omtrent je website bij één bedrijf hebt.
Ervaring
Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met software ontwikkeling, voor elke uitdaging die je hebt, vinden wij een mooie oplossing.
Wij werken resultaatgericht en snel zodat jouw website binnen een week online is.

Wij zijn prettig in de samenwerking

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op  vrijheid, creativiteit,  vertrouwen en lerend vermogen. Dit zorgt voor beter en gerichter samenwerken. Hoge motivatie en prestatie van onze kant betekent betere service en hogere klant tevredenheid.

Nederland

Wassenaarweg 40 
6843 NW
Arnhem

Email: info@slasi.nl

Skype: slasi.net

Wathsapp:+31681334724