Coaching en training  

Heb je een bestaande website die je graag zelf wilt beheren maar je weet niet hoe? Of wil je een nieuwe website laten maken en graag actief betrokken zijn bij het proces? We delen onze kennis graag.

  • Website Coaching

   Je bent je website aan het bouwen met één van de open source platforms zoals wordpress, magento, joomla of één van de grootste website builders zoals, wix, jimdo, strato en shopify. Het lukt je niet om te bereiken wat je wilt, je begrijp de website builders niet en het kost je veel tijd en moeite om kleine stappen te maken. Kijk verder wat we voor jouw kunnen betekenen.

   Lees meer over website coaching  • SEO Coaching

   Zoekmachineoptimalisatie om jouw website hoger in google te krijgen, hoe doe je dat? Wat zijn alle regels en technieken die we moeten volgen? Je wilt dat graag zelf kunnen doen of sparren met een partner over de juiste keuzes. Kijk verder wat we hierin aanbieden.

   Lees meer over seo coaching • Google ads coaching

  Google ads zijn betaalde advertenties, het is een compleet onderdeel waar je veel van moet weten. Je wilt dat zelf doen en je zoekt een partner om jou te begeleiden. Of wil je de opzet laten doen en het zelf beheren? Kijk verder wat de mogelijkheden zijn voor samenwerking.

  Lees meer over google ads coaching