Waarom een landingspagina maken?Je hebt een mooie doeltreffende website. Waarom zou je dan nog een landingspagina laten maken? Een landingspagina heeft maar één doel, namelijk: conversie (ofwel hoe vaak je bezoekers over gaan tot actie).
Een landingspagina bevat een goede opbouw, overtuigende teksten en een call to action. Zorg altijd dat je een heldere boodschap hebt voor de landingspagina. Hoe ziet een succesvolle landingspagina eruit?

Bij een effectieve landingspagina zijn ontwerp en inhoud optimaal op elkaar afgestemd. Het is belangrijk dat het ontwerp goed in elkaar zit zodat de knoppen, beelden en tekst op de juiste plek staan voor je bezoeker. De teksten op je landingspagina zijn overtuigend en geschreven voor Google en je bezoeker. 

Our History
Business Function

Je landingspagina vindbaar in Google

Naast overtuigende teksten voor je bezoeker, moeten de teksten op je landingspagina ook duidelijk zijn voor Google. Hiervoor is een zoekwoordenonderzoek nodig en een beeld van je doelgroep. Je bezoekers moeten in één oogopslag kunnen zien wat jij te bieden hebt. En of je voorziet in hun behoefte. Als je bij ons een landingspagina laat maken, zorgen wij er voor dat je teksten overtuigend zijn en voor conversie.


Testen

Om te kunnen zien of je pagina nog beter kan, maken wij gebruik van A/B testen. Hiermee kunnen we zien welke toepassing beter werkt. Deze testen tonen bijvoorbeeld aan welke kleur button effectiever is of welk beeld meer aanspreekt. Daarnaast meten we waar op de pagina de bezoeker zich bevindt. Of de bezoeker meer geneigd is om links boven in het scherm te kijken of in het midden. Ook zien we tot waar je bezoeker naar beneden scrollt. Met deze waardevolle informatie optimaliseren wij je pagina.


Waarom bij Slasi een landingspagina laten maken


  • Snel resultaat
  • Zeer gunstig tarief
  • Zelf toegang tot het systeem
  • Gebruiksvriendelijke template
  • Onbeperkte landings pagina's die je zelf kunt aanmaken

Als je bij ons een landingspagina laat maken, wordt je volledig ontzorgd. Wij zorgen voor een boost in je onderneming. Je pagina krijgt een mooi en doeltreffend ontwerp. De content die erop staat zet aan tot conversie en hoge resultaten in Google. Je hebt zelf de touwtjes in handen doordat je toegang krijgt tot het systeem. We meten je resultaten en optimaliseren je pagina zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen


Klaar voor een boost in je onderneming?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Offerte aanvragen