Hoe kom ik hoger in Google?Wanneer je een product of dienst online aanbiedt, wil je natuurlijk dat mensen je website vinden. En het liefst ook de juiste mensen. Dit zijn je ideale bezoekers. Er zijn verschillende tactieken en regels waardoor je goed vindbaar bent door jouw doelgroep. Wanneer je deze allemaal toepast, kom je hoger in Google. De term hiervoor is SEO (Search Engine Optimalization). 
Our History

 Google als een rechter

Naast componenten als techniek, content en autoriteit vind Google nog een aantal zaken erg belangrijk. Google kijkt namelijk ook naar de waarde van jouw website. Wanneer een bezoeker een zoekopdracht invoert, wil Google hier snel een gericht antwoord op kunnen geven. Hij zoekt daarvoor door de bestaande sites en geeft het meest relevante antwoord bovenaan.

Dus hoe relevanter jouw content op je site is, hoe hoger je in Google scoort. Google kijkt daarbij ook hoe lang een bezoeker op jouw pagina blijft. Dit noem je dwell time. Wanneer een bezoeker direct weer weg klikt, gaat Google ervan uit dat je site niet relevant is en zak je in de zoekresultaten. Zorg dus voor relevante teksten die voor je doelgroep zijn geschreven en geeft antwoord op een hulpvraag en biedt oplossingen. Schrijven voor Google en je bezoeker is een vak apart. Wil je hierbij professionele hulp? Wij helpen je er graag bij. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Ons doel is dat jouw website beter wordt gevonden in Google en makkelijker vindbaar is voor jouw doelgroep. Daarna kijken we hoe kunnen we meer conversie genereren via jouw website.

Doorlopend proces - Zoekmachine optimalisatie van jouw website is een doorlopend proces dat regelmatig aandacht verdient.

Coaching - Je wilt graag op de hoogte blijven en ook zelf verbeteringen  aanbrengen op jouw website. We delen onze kennis en ervaring en nemen jou mee in onze werkwijze. Zo kun je zien en leren hoe je jouw website optimaal houdt.   

Our History

 Onze aanpak

 • 01
  Snelheid

  Wij zorgen ervoor dat jouw website erg snel draait. Zo blijft jouw website optimaal presteren en hoeven je bezoekers niet te wachten. Dit kun je op 'gtmatrix' en 'google speed test'  controleren.

  01
  Google Analytics en Search console

  Wij koppelen jouw website aan 'Search Console' en Google Analytics'. Met deze tools kun je zien wat de resultaten van jouw website zijn en waar je nog moet verbeteren.

 • 02
  Techniek

  Wij verbeteren de website code en mobiele responsiviteit. Zo presteert jouw website nog beter en is op elk apparaat goed te lezen.

 • 03
  Zoekwoordenondezoek

  Met meer begrip van jouw business onderzoeken we welke zoekwoorden bij jouw website passen. We kijken naar de concurrentie en hoe vaak er op dat woord wordt gezocht. 

  04
  Concurrentie analyse

  We kijken naar wat de concurrenten doen en hoe jij beter zichtbaar wordt.

 • 05
  Content - On page SEO

  Wij optimaliseren de content, techniek en autoriteit van de pagina's zodat jouw website hoger in Google komt.

 • 06
  Linkbuilding

  Door actief externe links te vergaren naar jouw website, vergroten wij jouw populariteit.

 • 07
  Raporteren

  Door de rapportages van Google Analytics, Search Console en Hotjar krijgen we een goed beeld wat de status is van de site en waar de verbeterpunten zitten.

  08
  Conversie

  We hebben nu meer bezoekers op jouw website. Dan gaan we zorgen dat deze bezoekers iets gaan doen. Een bestelling plaatsen, een offerte aanvragen of inschrijven voor een nieuwsbrief bijvoorbeeld.

  09
  Verbetering - Synoniemen en gerelateerde zoekwoorden

  Om beter zichtbaar te zijn voor Google, is het ook van belang om synoniemen en gerelateerde zoekwoorden toe te voegen aan je pagina.

SEO tools


SEO Tips


 • Tag title: Max. 60 karakters; begin de zin met het belangrijkste zoekwoord; voor mobiel (smartphone & tablet) max. 50 karakters.
 • Meta description: Max. 155 karakters; gebruik zokewoorden niet aan het begin van de zin; zorg voor een unieke meta description per webpagina; korte zinnen; laten aansluiten op titel; Mobiel: max. 100 karakters.
 • Pagina tekst: tussen 500-1500 worden; 1.5% van deze tekst mag de zoekwoorden bevatten.
 • Zorg voor een unieke titel en tekst per pagina.
 • Zorg dat je titels in H1 staan en verwerk je zoekwoorden erin.

Laat je concurrenten achter je


Door gebruik te maken van een goede marketing strategie en je website te optimaliseren met SEO, zorg jij dat je op kop blijft lopen ten opzichte van je concurrenten. Zorg dat je voor jezelf helder hebt wat je doel is, wie je doelgroep is en wat jou uniek maakt. Wij helpen jou graag om je concurrenten achter je te laten.


 Adverteren met Google AdWords

Naast het inzetten van SEO zijn er nog andere manieren om je zichtbaarheid te vergroten. Google AdWords is er één van. Voordat je start met Google Adwords is het belangrijk om een helder doel voor ogen te hebben. Wat wil je bereiken? Je hebt een advertentiebudget nodig en een website met landingspagina's. Bij Google AdWords biedt je op zoekwoorden om zo bovenaan in Google te komen met je advertentie. Wij zetten graag een campagne voor je op.

Our History

Bezig met SEO en website optimalisatie? Houd je aandacht erbij!


SEO en website optimalisatie is een proces wat voort blijft duren. Het is niet een kwestie van één keer aanpassen en alles is geregeld. SEO verdient regelmatig aandacht. Dat komt omdat Google updates doet en de regels van SEO vaak veranderen. Wanneer je geen aandacht meer besteedt aan je website, raakt hij steeds verder op de achtergrond en wordt hij vergeten door Google. Zorg ervoor dat je regelmatig nieuwe content plaatst en je website up to date is.

Our History

Goede website zoekmachineoptimalisatie is maatwerk

Doordat wij met een zelf ontworpen CMS systeem werken, hebben wij de vrijheid om alles tot in detail op maat te maken. Wij passen de site helemaal aan aan jouw wensen en bedrijf. Voor een optimale SEO website zorgen wij voor een schone HTML, een duidelijke XML Sitemap en breadcrumbs. Door ons CMS systeem heb je ook geen AMP nodig. De site laadt zo snel dat je optimaal presteert. Google zal dit belonen.


 Google mijn bedrijf

Een belangrijke stap om dichterbij je klanten te komen, is het aanmelden van je bedrijf bij Google. Maak kosteloos een Google MijnBedrijf-account aan en laat zien wie je bent. Klanten kunnen hier een review achterlaten en je contactopties zijn direct te benaderen. Plaats er een mooie foto bij die aansluit bij je bedrijf en je trekt de aandacht van je potentiële klanten.

Our History

Google shopsGoogle shop is een directe en perfecte manier om je producten in de spotlights te zetten. Wanneer een bezoeker een zoekterm in toetst, laat Google met productafbeeldingen direct zien wat er te koop is. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden, zorg jij dat jouw product hier tussen staat. Hierdoor zijn bezoekers eerder geneigd om op jouw product te klikken.


 Veelgestelde vragen omtrent zoekmachine optimalisatie


Heb je nog vragen die wij hier niet beantwoorden? Neem contact op met ons en we helpen je verder.

capture
Bij on page SEO optimaliseer je je pagina's op het gebied van techniek, content en autoriteit.  Je zorgt dat je website snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Je zorgt voor interne links en maakt gebruik van de zoekwoorden die je hebt benoemd. Naast deze punten zijn er nog een tal van andere punten die je bij on page SEO kunt optimaliseren.  Wij helpen je graag op weg.
capture
Off-Page SEO zijn kort gezegd alle zaken die je inzet om je pagina boven in Google te krijgen, buiten je pagina om. Dit kan zijn Linkbuilding, het gebruik van Social Media met een link naar jouw website en Social Bookmarking. Dit laatste geeft je de mogelijkheid om blogs en berichten op een Social Bookmarking site te plaatsen. Als je je informatie openstelt voor een groot publiek, kun je op deze manier nieuwe bezoekers naar je website leiden.
capture
Met SEO optimaliseer je je website voor organisch zoekverkeer. Met deze techniek kan het een aantal weken duren voordat je resultaat ziet. Het vergt deskundige kennis, maar als je dit goed inzet, heb je op langere termijn nog steeds profijt van SEO. Met SEA bereik je je doelgroep door betaalde advertenties in te zetten.  De resultaten zijn snel zichtbaar, maar geef je geen geld meer uit aan de advertenties, vervallen de resultaten direct. 
capture
Steeds meer zoekverkeer verloopt via mobiel, maar de meeste mobiele sites doen er een stuk langer over om te laden. Onderzoek wijst uit dat een klant de site verlaat wanneer het langer dan 3 seconden duurt om de site te laden. AMP zorgt ervoor dat deze mobiele sites sneller geladen worden. Veel bedrijven maken hier nog geen gebruik van, dus wanneer je dit toepast heb je een voorsprong op je concurrenten. Omdat wij met een eigen CMS systeem werken, hebben wij AMP niet nodig. Onze sites presteren al optimaal op mobiel zonder AMP. 

SEO tarievenOnze prijs is gebaseerd op €49,- per uur. Het beste is om een maandelijks pakket te nemen zodat we op voorhand tijd voor je kunnen reserveren om aan deze strategie te werken. Maar je kunt ook zelf bepalen hoeveel uren we per maand aan de slag gaan om jouw pagina optimaal te houden.  Alleen de gewerkte uren worden gefactureerd. Maandelijks krijg je een rapportage met wat we hebben gedaan en het aantal gewerkte uren. Het maximale gefactureerde bedrag is wat jij hebt gekozen. Het zou dus best minder kunnen zijn omdat er niet zoveel te verbeteren viel.

Hier kun je zelf kiezen hoeveel uren je wilt gebruiken:

520

Price/hour : {{productPrice}}

Total : €{{totalPriceCalc}}

Wil je voor een langere periode gebruik maken van onze service? Kies dan voor een pakket:

 • Basis

  goed voor zzp/mkb

     € 225,-

  per maand

  • 5 uur per maand
  • 5-7 zoekwoorden
  • SEO Scan
  • Zoekwoordenondezoek
  • Link-building
  • Website optimalisatie
  • Tekst schrijven
  • Website (html) code aanpassen
  • Maandelijkse rapportage
  • Google Analytics
  • Google Search Console


 • Pro

  goed voor zzp/mkb

     € 450,-

  per maand

  • 10 uur per maand
  • 10-15 zoekwoorden
  • SEO Scan
  • Zoekwoordenondezoek
  • Link-building
  • Website optimalisatie
  • Tekst schrijven
  • Website (html) code aanpassen
  • Maandelijkse rapportage
  • Google Analytics
  • Google Search Console


 • Enterprise

  goed voor mkb/bedrijf

     € 675,-

  per maand

  • 15 uur per maand
  • SEO Scan
  • Zoekwoordenondezoek
  • Link-building
  • Website optimalisatie
  • Tekst schrijven
  • Website (html) code aanpassen
  • Maandelijkse rapportage
  • Google Analytics
  • Google Search Console
Gratis website pro met waarde van €945,- bij bestelling van het PRO of Enterprise pakket