Partner programma uitlegHet Partner programma is voor partijen die met ons willen samenwerken. Wij bieden de volgende twee opties aan: 


Dienstverlening


We staan altijd open voor samenwerking. Twee weten immers meer dan één. Partners in dienstverlening zijn partners die samen met een project aan de slag gaan, bijvoorbeeld: Je bent SEO tekstschrijver en jouw klant heeft een nieuwe website nodig. In dit geval gaan we samen aan de slag. Wij bouwen de website voor de klant en jij gaat de teksten schrijven. De relatie werkt twee kanten op. Wanneer jouw services nodig zijn, dan nemen we met jou contact op.
Het idee is dat we gaan samen actief zijn om voor elkaar opdrachten te zoeken en dat we die samen gaan uitvoeren. 

Waarom partners worden?


 • Kennis delen - Twee partijen weten meer dan één.
 • We leveren werk in hoge kwaliteit.

 .NET ontwikkelaar partner

Je bent een .net ontwikkelaar en je wilt een website maken. En je bent op zoek naar een veilig system waar geen open source is.

Als je kiest om ontwikkelaar partner te worden, krijg je volledige toegang tot onze source code. Je kan en mag deze verder onwikkelen in de richting die je wilt om verder aan jouw onderneming te bouwen. 

 • 01
  Tijd besparen

  We zijn vanaf 2012 bezig met het bouwen van een custom cms. Als je bij ons binnen komt kun je beginnen met een werk system om jouw platform verder te ontwikkelen. 

 • 02
  Kennis

  In de afgelopen jaren hebben we veel kennis opgebouwd die we met jou delen.

Het partner progamma kan ook goed zijn voor enterprise projecten die we samen kunnen uitvoeren. In sommige situaties heb je een extra partner nodig die samen met jou gaat werken aan enterprise projecten om deze aan te bieden aan een groot bedrijf.