Webshop die zorg voor omzet


Met uw webshop wilt u geld verdienen. Het is daarom belangrijk dat u een webshop laat maken die professioneel en goed gemaakt is. Wanneer u een webshop laat maken bij Slasi.net, bent u verzekerd van een webshop die voldoet aan de nieuwste technische ontwikkelingen.

Kenmerken van onze webshops


 • Google vriendelijk 
 • Zelf eenvoudig aan te passen
 • Mobielvriendelijk
 • Gebruiksvriendelijk
 • Veilig betalen
 • Eigen custom CMS systeem
 • Oplossingen op maat
 • 100% tevreden garantie

Slasi CMS


Wij maken gebruik van een eigen gebruiksvriendelijk CMS systeem. Hierdoor beheer je je webshop makkelijk zelf. Wij zorgen ervoor dat devwebshop veilig is en een fantastisch design heeft. Wij maken een webshop die naadloos aansluit op de website. Daarnaast ondersteunt het CMS je interne logistieke proces.


Waarom een webshop laten maken bij Slasi 


Bij ons staat veiligheid voorop. Wij maken gebruik van een systeem dat door ons zelf is geschreven en hier hebben wij extra beveiliging in aangebracht zodat je zorgeloos kunt ondernemen.  Sinds mei 2018 is de wet GDPR (AVG)  geïntroduceerd. Deze wet is in het leven geroepen om persoonlijke gegevens van individuen beter te beschermen. Wij nemen dit zeer serieus en zorgen ervoor dat de webshop in alle opzichten voldoet aan deze wet. Zo kun je met een gerust hart ondernemen.

Bij ons is het mogelijk om meerdere webshops te integreren in je website.

Door het door ons zelfgeschreven systeem is het mogelijk om elke wens te vervullen die je hebt. Wij maken webshops die volledig uniek zijn en optimaal functioneren. Ons gebruiksvriendelijke systeem geeft de vrijheid om zelf aanpassingen te doen en deze up to date te houden. Wil je je liever  op de onderneming storten? Dan houden wij graag de webshop up to date zodat je verzekerd blijft van een webshop die voldoet aan de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. 


 • 01
  Zichtbaar

  Om ervoor te zorgen dat de webshop zichtbaar is, zetten wij alle SEO elementen in. Wij verrichten een grondig zoekwoordenonderzoek. Met deze resultaten schrijven wij teksten die gewaardeerd worden door Google en bezoekers. De techniek voor SEO zetten wij optimaal in voor je webshop zodat alle kansen goed benut worden.

 • 02
  Meetbaar

  Om ervoor te zorgen dat de webshop optimaal presteert, meten wij de resultaten van de bezoekers. We houden in de gaten waar ze afhaken, op welk deel van het beeld ze gefocust zijn en waar ze een call to action knop verwachten. Met deze informatie optimaliseren wij de webshop totdat je 100% tevreden bent.

 • 03
  Betaalsystemen

  Wij koppelen alle betaalsystemen die je wenst. Of het nu Paypal, Ideal of AfterPay is, wij zorgen dat deze optimaal functioneert binnen je webshop.